Hizmetlerimiz

Kurumların değişim ve dönüşüm süreçlerinde beraberiz.

Projelerinizde tam başarı sağlayabilmeniz için sizin yanınızda oluyor ve güçlü bir destek veriyoruz.Yazılımın üretilmesinde gösterdiğimiz özeni kurulumu ve uyarlaması sırasında aksatmadan devam ettiriyoruz. Proje içerisinde müşterilerimizin de bu titizlikte çalışmalarını sağlamak için her türlü danışmanlık ve denetleme adımını en baştan planlıyoruz.

“Kendimizi üst seviyeye çıkarmanın emin bir yolu, başka birinin üst seviyeye çıkmasına yardımcı olmaktır.” -Booker T. Washington

MOBİL UYGULAMA

Önümüzdeki yıllarda daha da çoğalacak olan mobil yazılım platformalarında yer alan firmaların adaptasyonları bulunabilirlikleri ve prestijleri açısından tam bir gereklilik haline gelecektir. Bizlerde firmanızı, projelerinizi, hızlı bir şekilde hayata geçirmek için özveri ile çalışıyoruz.

Siber Güvenlik

Günümüz siber dünyasındaki saldırılardan korunabilmek için kendini geliştirebilen ve 7×24 çalışabilen bir yapıya ihtiyaç duyulmaktadır. Lodos Yazılım sağladığı siber güvenlik iş gücü, danışmanlık hizmetleri ve teknolojik çözümleri ile dünya standartlarında bir Siber Güvenlik Operasyon Merkezi’nin kurumunuzda hayata geçirilmesini ve işletilmesini sağlamaktadır.

VOIP SANTRAL

Çok şubeli firmaların internet ile tek bir merkezi santral üzerine toplayarak, dahili hattan şube iletişimini sağlama, firmanın kendi içerisindeki iletişimini tek noktaya toplayarak son teknoloji, kontrolü kolay, tek noktada kayıtlanan ve yönetilen, maliyetlerin en alt düzeye düşüren bir sistem teknolojisini projelendiriyoruz.

WEB UYGULAMALARI

Otomasyon, muhasebe, takip programı, CRM gibi tüm içeriklerinizi web üzerinden dünyanın heryerinden takip edebildiğinizi düşünün. Lodos Yazılım olarak isteklerinize cevap veren web uygulamaları geliştiriyoruz.
Num Query:99